Ineke Vaasen

PLANTAARDIG VORMGEVER EN FOTOGRAAF

 

Mijn naam is Ineke Vaasen, ik ben plantaardig vormgever bij BloemErich, waar ik bloemkunst en natuurlijke kunstwerken ontwerp en ik ben een gepassioneerd portret-en natuurfotograaf.

Ik hou er van om natuurlijke, creatieve portretten te fotograveren voor zowel zakelijke doeleinden als voor mensen in creatieve beroepen. Dat kan een persoonlijk portret zijn met of zonder de kunstwerken. Wil je het nog persoonlijker en creatiever? Dan kan ik je portret origineel bewerken in Photoshop!

De natuur is mijn bron van inspiratie en ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Even lekker fietsen door de polder of een wandeling in de bossen. De omgeving is iedere keer weer anders. Bomen die in de knop staan, de uitbundige herfstkleuren, mooie bloemen, maar ook de koeien die gek doen in de polder. Als ik buiten ben dan voel ik een soort vrijheid, een verbondenheid met buiten.

Waar mensen normaal aan voorbij lopen, dat zie ik omdat ik zoveel details zie. Als je net zo van de natuur houdt als ik, dan weet ik zeker dat je mijn werk zult waarderen. Ik maak foto's in opdracht en ook kun je mijn foto's kopen als wenskaart, als print voor boven de bank op diverse formaten, of zelfs als behang.

Een beeld zegt zoveel meer dan alleen tekst. Daarom zijn mijn foto's ook als stockfotografie te koop voor digitale doeleinden zoals voor je website of blog, een flyer of uitnodiging. Natuurlijk maak ik ook foto's in opdracht voor meer specifieke doeleinden.

Ineke Vaasen

 

 

info@bloemerich.nl

www.bloemerich.nl

 

Ineke Vaassen

Naar het album overzicht Naar het album overzicht

Schapen mauve
Schapen mauve
ineke-vaasen
ineke-vaasen
ineke-vaasen-2
ineke-vaasen-2
Strengen in Zonnestraal
Strengen in Zonnestraal
Kaarten koeien
Kaarten koeien
Boek portretten Zonnestraal
Boek portretten Zonnestraal
Paarden op de Eng
Paarden op de Eng
Handen kroontje
Handen kroontje